Bausastra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tuladha gambar kamus basa Jawa-Walanda, ing taun 1903

Bausastra utawa kamus iku buku sing isiné daftar définisi tembung-tembung.

Daftar artikel prakara bausastra[besut | besut sumber]

Sumangga manawa ana sing kersa ngisi bausastra iki.

Sawetara kamus/bausastra on line[besut | besut sumber]

Pirsanana uga[besut | besut sumber]

Situs Bausastra[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bausastra&oldid=1029811"