Bausastra

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tuladha gambar kamus basa Jawa-Walanda, ing taun 1903

Bausastra utawa kamus iku sawijining buku sing isiné daftar définisi tembung-tembung.

Daftar artikel perkara bausastra[sunting | Owah sumber]

Sumangga menawa ana sing kersa ngisi bausastra iki.

Sawetara kamus/bausastra on line[sunting | Owah sumber]

Deleng uga[sunting | Owah sumber]

Situs Bausastra[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bausastra&oldid=803503"