Basa Kanikkar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cithakan:Infobox Language/IPA notice
Kanikkar
Dituturaké ing India
Wilayah Tamil Nadu, Kanyakumari
Gunggung panutur 19.000
Rumpun basa Cithakan:Infobox Language/genetic2
Kodhe basa
ISO 639-1 None
ISO 639-2
ISO 639-3 kev

Basa Kanikkar ya iku basa ding dicaturaké déning wong Kanikkar sing cacahé udakara wong 19.000 ing India bang kidul.[1] Bebrayan iki dumunung ing alas utawa cedhak alas wewengkon Thiruvananthapuram lan Kollam ing Kerala, lan wewengkon Tirunelveli ing Tamil Nadu.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng e18