Basa Kanikkar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kanikkar
Asal India
Laladan Tamil Nadu, Kanyakumari
Ètnis Kanikkar
Panyatur asli
19.000 (2007)[1]
Dravida
Kodhe basa
ISO 639-3 kev
Glottolog kani1275[2]

Basa Kanikkar ya iku basa ding dicaturaké déning wong Kanikkar sing cacahé udakara wong 19.000 ing India bang kidul.[1] Bebrayan iki dumunung ing alas utawa cedhak alas wewengkon Thiruvananthapuram lan Kollam ing Kerala, lan wewengkon Tirunelveli ing Tamil Nadu.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ a b Kanikkar ing Ethnologue (éd. ka-18, 2015)
  2. ^ Hammarström, Harald; Forkel, Robert; Haspelmath, Martin, eds. (2017). "Kanikkar". Glottolog 3.0. Jena, Jerman: Max Planck Institute for the Science of Human History.