Banyu kang dipigunakake

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar:Akibat Penggunaan Air Bekas.jpg
Akibat Penggunaan Air Bekas

Banyu kang dipigunakaké, kalebu banyu limbah, banyu rusoh, banyu saking pawon, banyu saking kulah, lan banyu kang dipigunakake saking siso prosès perusahaan utawi indhustri.[1][2] Produksi banyu kang dipigunakake, jumlah, lan komposisinipun dipengaruh faktor kepadatan penduduk, urbanisasi, indhustri, teknologi, lan sikap masarakat.[1] Katahe penggunaan banyu wonten ing satunggal pihak lan kurange sumber banyu wonten ing pihal liyan nambahake masalah banyu kang dipigunakake amargi menuso terpaksa nggunakaké maleh banyu punika.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c Shadily, Hassan (1980).Ensiklopedia Indonesia.Jakarta:Ichtiar Baru van Hoeve. Hal 121
  2. "PEMBUATAN SALURAN AIR BEKAS MANDI DAN CUCI". IPTEK web. Dijupuk 27 Juni 2014.