Menyang kontèn

Banyak alas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Banyak liar)
Angsa greylag ( Anser anser ).

Banyak alas yaiku salah sawijining jinis manuk saka manéka waterfowl spesies ing kulawarga Anatidae . Klompok iki kalebu genera Anser (angsa abu-abu lan angsa putih) lan Branta (angsa ireng). Sawetara manuk liyané, umumé ana gandhèngané karo shelducks, duwe "angsa" minangka bagean saka jenengé. Anggota kulawarga Anatidae sing luwih cedhak yaiku sowang, sing umumé luwih gedhé tinimbang gangsa, lan bèbèk, sing luwih cilik.

Banyak salju ing Quebec, Kanada
Banyak Cinten, jinis angsa angsa

Pranala njaba[besut | besut sumber]