Papan Anggegana Internasional Long Thanh

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Papan Anggegana Internasional Long Thanh
IATA: ?ICAO: ?
Ikhtisar
Jinis bandhara Sipil
Lokasi Kutha Ho Chi Minh, Dong Nam Bo
Èlevasi 10 m (33 ft)
Koordinat 10°58′52″N, 106°49′10″E

Papan Anggegana Internasional Long Thanh utawa Cảng hàng không quốc tế Long Thành utawa Sân bay quốc tế Long Thành iku sawijining papan anggegana sing nglayani dhaérah Kutha Ho Chi Minh ing Dong Nam Bo, Viètnam. Papan anggegana iki nduwèni ukuran landhas pacu 3048 x 45 m, 3800 x 45 m. Adohé saka tengah kutha Kota Ho Chi Minh kurang luwih 40 km. Konstruksiné (International Terminal) diwiwiti sasi Agustus 2020, kanthi anggaran 6700 milyar dolar AS.

Pamaburan bebarengan destinasi[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]