Papan Anggegana Internasional Long Thanh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Papan Anggegana Internasional Long Thanh
Summary

Papan Anggegana Internasional Long Thanh utawa Cảng hàng không quốc tế Long Thành utawa Sân bay quốc tế Long Thành iku sawijining papan anggegana sing nglayani tlatah Kutha Ho Chi Minh ing Dong Nam Bo, Viètnam. Papan anggegana iki duwé ukuran landhas pacu 3048 x 45 m, 3800 x 45 m. Adohé saka tengah kutha Kota Ho Chi Minh kurang luwih 40 km. Konstruksiné (International Terminal) diwiwiti sasi Agustus 2020, kanthi anggaran 6700 milyar dolar AS.

Pamaburan bebarengan destinasi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]