Bandai Visual

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bandai Visual Co., Ltd. (バンダイビジュアル株式会社 Bandai Bijuaru Kabushiki Gaisha?) (バンダイビジュアル株式会社 Bandai Bijuaru Kabushiki Gaisha?), ya iku kumpeni sing produksi lan distribusi anime, filem saka Jepang. Kumpeni diyasa kanthi jeneng Bandai Company, Limited minangka cabangé saka Bandai Namco Holdings, Inc.,[1][2][3] sing kantoré manggon ana ing tlatah Minato, Tokyo, Jepang.[4] Wiwit ana reorganisasi kumpeni Bandai Namco Holdings ing taun 2006, Bandai Visual saiki dadi unit dodolan sing strategis minangka dadi pimpinan saka grup pangisi musik lan visual. Cabangé kumpeni iki kalebu Emotion Music Company, Limited, (sing logoné uga kalebu Moai saka pulo Easter), lan Lantis Company, Limited kumpeni penerbitan musik.

Tekan taun 2012, kumpeni ini mèlu ing produksi lan distribusi sawenèh judhul animé, kalebu kumpeni iki uga produksi animé dhéwé lan animé diprodhuksi déning studio animé Sunrise, kumpeni cabangé Bandai.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Bandai Visual" (PDF). Archived from the original (PDF) on 2007-02-21. Retrieved 2007-03-07.
  2. "NAMCO BANDAI Holdings Inc. – Group Companies". Archived from the original on March 7, 2007. Retrieved 2007-03-07. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (help)
  3. "IR information : Press release Third Medium-Term Plan". Retrieved 2007-03-07.
  4. "About us : History BANDAI VISUAL CO.,Ltd". Archived from the original on February 17, 2007. Retrieved 2007-03-07. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (help)