BTS Ulu, Musi Rawas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
BTS Ulu, Musi Rawas
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri16.05.14 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Musi Rawas {{{nama dati2}}}]]

BTS Ulu iku kacamatan ing kabupatèn Musi Rawas, Sumatra Selatan.

Kabupatèn Musi Rawas