Azizullah Lodin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dr. Azizullah Lodin (Pashtun: داکترعزیزالله لودین, lair ing Herat, Afganistan, 1939 - surut ing Amérikah Sarékat, 4 Januari 2015, nalika surut umuré kira-kira 75 taun), iku sawijining pulitikus Afghanistan.[1] Dhèwèké ing taun 2009 njabat dadi Pangrèh Komisi Pilihan umum Afganistan.

Réferènsi[besut | besut sumber]