Atas Angin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Negeri Atas Angin [1] punika salah satunggalipun panggonan wisata dhateng Kabupatèn Bajanegara [2]. Wisata kang nembé dibuka pungkasan 2015 niki sampun kathah pengunjung. Botèn saking Bojonegoro mawon, namung kathah ingkang saking Kabupatèn Nganjuk, Kabupatèn Ngawi, lan Kabupatèn Madhiun. Panggènan wisata dateng Kacamatan Sekar niki kondhang kaleh sesawangan ingkang asri sanget [3]. Atas Angin iki uga dadi salah satunggalipun panggonan wisata kang tumrap badhé dikelola dhaténg Pamarintah Dhaèrah Kabupatèn Bajanegara [4].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Atas Angin(Kaundhuh tanggal 20 Maret 2016)
  2. ^ Wisata Bajanegara(Kaundhuh tanggal 19 Maret 2016)
  3. ^ Rutè saka Atas Angin(Kaundhuh tanggal 20 Maret 2016)
  4. ^ Pamarintah Dhaèrah Kabupatèn Bajanegara(Kaundhuh tanggal 21 Maret 2016)

Pranala njaba[besut | besut sumber]