Kadhaton Balmoral

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Astana Balmoral)
Jujug: pandhu arah, pados
Kadhaton Balmoral
KadhatonBalmoral - Skotlandia

Kadhaton Balmoral punika griya ageng ingkang mapan wonten ing wewengkon Aberdeenshire, Skotlandia. Griya punika dipunpundhut déning Ratu Victoria. KadhatonBalmoral dipunlajengaken saking generasi dhateng generasi lajengipun. Istana punika wiyaripun langkung saiking 26.000 hektar. Sapunika KadhatonBalmoral tasih dados dalem kanggé musim panas favorit kanggé kulawarga kerajaan ing Britania Raya.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kadhaton_Balmoral&oldid=980862"