Kadhaton Balmoral

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Astana Balmoral)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kadhaton Balmoral
KadhatonBalmoral - Skotlandia

Kadhaton Balmoral menika griya ageng ingkang mapan wonten ing wilayah Aberdeenshire, Skotlandia. Griya menika dipunpundhut déning Ratu Victoria. KadhatonBalmoral dipunlajengaken saking generasi dhateng generasi lajengipun. Istana menika wiyaripun langkung saiking 26.000 hektar. Sapunika KadhatonBalmoral tasih dados dalem kanggé musim panas favorit kanggé kulawarga kerajaan ing Britania Raya.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kadhaton_Balmoral&oldid=944066"