Kadhaton Balmoral

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Astana Balmoral)
Kadhaton Balmoral
KadhatonBalmoral - Sekotlan

Kadhaton Balmoral punika griya ageng ingkang mapan wonten ing wewengkon Aberdeenshire, Sekotlan. Griya punika dipunpundhut déning Ratu Victoria. KadhatonBalmoral dipunlajengaken saking generasi dhateng generasi lajengipun. Istana punika wiyaripun langkung saiking 26.000 hektar. Sapunika KadhatonBalmoral taksih dados dalem kanggé musim panas favorit kanggé kulawarga karajan ing Britania Raya.