Arthur Christmas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arthur Christmas
Gambar:Arthur Christmas Poster.jpg
Theatrical release poster
DisutradaraniSarah Smith
DiprodhuseriSteve Pegram
Ditulis déningPeter Baynham
Sarah Smith
DibintangiJames McAvoy
Hugh Laurie
Bill Nighy
Jim Broadbent
Imelda Staunton
Ashley Jensen
Ramona Marquez
DimusikiHarry Gregson-Williams[1]
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningColumbia Pictures
Tanggal metu
11 November 2011
Suwéné
97 menit[2]
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$100 juta[3]
Kalarisan$113,412,139[4]

Arthur Christmas nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Sarah Smith. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario sesarengan kaliyan Sarah Smith. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Harry Gregson-Williams. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani filem punika antawisipun James McAvoy, Hugh Laurie, Bill Nighy, Jim Broadbent, lan Imelda Staunton. Arthur Christmas kababar ing surya 11 November 2011 déning Columbia Pictures. Kanthi rantaman $100 yuta, dumugi pungkasanipun panggiyaran, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $113,412,139.

Juru paraga[besut | besut sumber]

  • James McAvoy
  • Hugh Laurie
  • Bill Nighy
  • Jim Broadbent
  • Imelda Staunton
  • Ashley Jensen
  • Ramona Marquez

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Ingman, Nick. "Latest Updates". Nick Ingman. Dijupuk September 7, 2011. 
  2. "Arthur Christmas". British Board of Film Classification. Dijupuk November 6, 2011. 
  3. Kaufman, Amy (November 24, 2011). "Movie Projector: 'Breaking Dawn' to devour three new family films". Los Angeles Times. Tribune Company. Dijupuk November 24, 2011. 
  4. http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=arthurchristmas.htm

Pranala njawi[besut | besut sumber]