Arnold Schwarzenegger

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arnold Schwarzenegger, 2010

Arnold Alois Schwarzenegger misuwur kanthi asma Arnold Schwarzenegger (lair ing Thal, Stiria, Austria, 30 Juli 1947; umur 73 taun) inggih punika satunggalipun aktor, binaragawan, lan pulitikus Parté Républik, ingkang naté njabat dados Gubernur California kaping 38.