Arnold Schwarzenegger

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Arnold Schwarzenegger (2010)

Arnold Alois Schwarzenegger misuwur kanthi asma Arnold Schwarzenegger (dipunlairaken ing Thal, Stiria, Austria, 30 Juli 1947; umur 68 taun) inggih punika satunggalipun aktor, binaragawan, lan politikus Parté Républik, ingkang naté njabat dados Gubernur California kaping 38.