Arnold Schwarzenegger

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Arnold Schwarzenegger (2010)

Arnold Alois Schwarzenegger misuwur kanthi asma Arnold Schwarzenegger (lair ing Thal, Stiria, Austria, 30 Juli 1947; umur 69 taun) inggih punika satunggalipun aktor, binaragawan, lan politikus Parté Républik, ingkang naté njabat dados Gubernur California kaping 38.