Arnold Schwarzenegger

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Arnold Schwarzenegger (2010)
Aktor Amérika lan uga Gubérnur California Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger misuwur kanthi asma Arnold Schwarzenegger (lair ing Thal, Stiria, Austria, 30 Juli 1947; umur 69 taun) inggih punika satunggalipun aktor, binaragawan, lan politikus Parté Républik, ingkang naté njabat dados Gubernur California kaping 38.