Arnold Schwarzenegger

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Arnold Schwarzenegger (2010)

Arnold Alois Schwarzenegger misuwur kanthi asma Arnold Schwarzenegger (dipunlairaken ing Thal, Stiria, Austria, 30 Juli 1947; umur 68 taun) inggih menika satunggalipun aktor, binaragawan, lan politikus Partai Republik, ingkang naté njabat dados Gubernur California kaping 38.