Arnold Schwarzenegger

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Arnold Schwarzenegger (2010)

Arnold Alois Schwarzenegger misuwur kanthi asma Arnold Schwarzenegger (lair ing Thal, Stiria, Austria, 30 Juli 1947; umur 70 taun) inggih punika satunggalipun aktor, binaragawan, lan pulitikus Parté Républik, ingkang naté njabat dados Gubernur California kaping 38.