Anthony Bourdain

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anthony Bourdain
Anthony Bourdain 2014 (cropped).jpg
Bourdain, 2014
LairAnthony Michael Bourdain
(1956-06-25) Juni 25, 1956 (umur 63)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat New York City, New York, Amérikah Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaAnthony Michael Bourdain
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif2002-2017
Sana jaringanhttp://www.anthonybourdain.com/

Anthony Michael Bourdain (lair ing Amérikah Sarékat, 25 Juni 1956; umur 63 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]