Answer This!

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Answer This! Christopher Farah
Answer This! Theatrical release poster
Theatrical release poster
DisutradaraniChristopher Farah
DiprodhuseriMike Farah
Anna Wenger
DiskénariyoniChristopher Farah
DibintangiChristopher Gorham
Arielle Kebbel
Chris Parnell
Nelson Franklin
Evan Jones
Kip Pardue
Kali Hawk
Ralph Williams
DimusikiJohn Paesano and James Renald
SinématografiChristian Sprenger
Dibesut déningWendy Nomiyama
Dibabar déningWrekin Hill and Neca Films
Tanggal metu
  • Oktober 13, 2011 (2011-10-13) (United States)
Suwéné
100 minutes
NagaraUnited States
BasaInggris
Rantaman$2,000,000
Kalarisan$5,567,890[1]

Answer This! nggih punika sesirah filem drama komedi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Christopher Farah. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénariyo. Anna Wenger sesarengan Mik Farah kajibah minangka juru damel filem, John Paesano lan James Renald kadhapuk minangka juru musik. Wondéné tanggel jawab sinematografi kapasrahek dhumateng Christian Sprenger. Juru besut kalampahi déning Wendy Nomiyama. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Christopher Gorham, Arielle Kebbel, lan Chris Parnell.[2] Pandamelan filem punika mundhut papan panggènan wonten Ann Arbor, Michigan kanthi latar Universitas Michigan.[3] Answer This! kababar ing surya 13 Oktober 2011. Kanthi rantaman $ 2,000,000, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $5,567,890.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]