Ansel Elgort

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ansel Elgort
Ansel Elgort (35875410045) (colour edited).jpg
Elgort nalika ing gebyagan filem Baby Driver (2017)
Lair (1994-03-14) Maret 14, 1994 (umur 25)
Manhattan, New York City, New York, U.S.
WiyataFiorello H. LaGuardia High School
PakaryanParaga Filem, DJ
Taun aktif2012–saiki
Wong tuwaArthur Elgort
Grethe Barrett Holby

Ansel Elgort (lair tanggal 14 Maret taun 1994)[1][2][3] dhèwèké iku paraga lanang saka Amérika lan DJ kanthi jeneng panggung Ansolo (kala-kala digayakaké minangka Ansølo).[4] Minangka dadi paraga lanang filem, dhèwèké kawentar nalika main dadi karakter Tommy Ross ing filem Carrie (2013), Caleb Prior ing filem The Divergent Series (2014) lan Augustus Waters ing filem The Fault in Our Stars (2014).[5]

Babad urip[besut | besut sumber]

Elgort lair ing Manhattan.[6] Wong tuwané Arthur Elgort, juru foto fashion sing kerja kanggo Vogue sasuwéné 30 taun, lan Grethe Barrett Holby, sutradhara opera.[7][8] Bapaké iku keturunan Yahudi Rusia , lan ibuké iku keturunan Inggris, Jerman, lan Norwègia.[9] Lan simbah wédoké, Aase-Grethe, iku warga Norwègia  Perang Donya II, lan nyelametaké bocah cilik Yahudi Norwègia kanthi pindah menyang Swédia sing nétral; amarga saka kedadèan iku, dhèwèké dikunjara ing kèm konsèntrasi.[8][10]

Filmografi[besut | besut sumber]

Taun Judhul Peran Cathetan
2013 Carrie Tommy Ross
2014 Divergent Caleb Prior
2014 The Fault in Our Stars Augustus Waters
2014 Men, Women & Children Tim Mooney
2015 The Divergent Series: Insurgent Caleb Prior
2015 Paper Towns Mason Cameo
2016 The Divergent Series: Allegiant Caleb Prior
2016 November Criminals Addison Schacht Post-Production
2016 Billionaire Boys Club Joe Hunt Post-Production
2017 Baby Driver Filming

Discografi[besut | besut sumber]

(Ansolo)

Single
  • 2014: "Unite"
  • 2014: "Totem" (w/ Tom Staar)
  • 2015: "To Life" feat. Too Many Zooz
  • 2016: "Yin Yang" (w/ Maxum)
Remix
  • 2013: Zedd feat. Foxes - "Clarity" (Ansolo Remix)
  • 2014: Arno Cost & Norman Doray - "Strong" (Ansolo Remix)
  • 2015: Galantis - "Runaway (U & I)" (Ansolo Remix)
  • 2016: Alesso - I Wanna Know ft. Nico & Vinz (Ansolo Remix)

(Ansel Elgort)

Singles
  • 2016: "Home Alone"[11]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Elgort, Ansel (March 14, 2013).
  2. Markey, Judy (December 15, 1994).
  3. Ward, Timothy Jack (August 14, 1997).
  4. Ashley Lee (21 March 2014).
  5. Vilkomerson, Sara (May 10, 2013).
  6. Rachel, T. Cole (2013).
  7. Schillinger, Liesl (March 28, 2012).
  8. a b "Paid Notice: Deaths; HOLBY, AASE GRETHE".
  9. (February 24, 2014) Ansel Elgort's Live Stream, Quote stated at 22:05 in the interview, Divergent Society.net
  10. (February 24, 2014) Ansel Elgort's Live Stream, Quote stated at 16:40 in the interview, Divergent Society.net
  11. Kaufman, Gil (July 8, 2016).