Anna van der Breggen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anna van der Breggen
Anna van der Breggen - 2018 UEC European Road Cycling Championships (Women's road race).jpg
Anna van der Breggen ing taun 2018
Pratélan pribadi
Lair (1990-04-18) 18 April 1990 (umur 29)
Zwolle, Nèderlan
Updated on 20 June 2015.

Anna van der Breggen (Zwolle, 18 April 1990) iku sawijining atlit balapan pit Walanda.

Van der Breggen dadi juwara Éropah ing ngonthèl wektu taun 2012 (ngisor 23 taun) lan bisa finish dadi nomer 5 ing Valkenburg. Ing Olimpiade Rio 2016 dhèwèké bisa menang medhali emas.

Pranala njaba[besut | besut sumber]