Menyang kontèn

Anggi, Pagunungan Arfak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Anggi
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua Kulon
KabupatènPagunungan Arfak
Kode Kemendagri92.12.01 Edit nilai pada Wikidata

Anggi iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Pagunungan Arfak Propinsi Papua Kulon.

Kabupatèn Pagunungan Arfak