Anggeraja Wétan, Ènrèkang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Anggeraja Wétan, Ènrèkang
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Enrekang {{{nama dati2}}}]]

Anggeraja Wétan (Basa Indonésia) : Anggeraja Timur), iku kacamatan ing Kabupatèn Enrekang Provinsi Sulawesi Kidul.

Cithakan:Kabupatèn Enrekang

Kabupatèn Enrekang