Amritsar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Amritsar (basa Punjabi: ਅੰਮ੍ਰਿਤਸਰ), sing tegesé "Blumbang saka Sari Kalanggengan", iku kutha krajan saka distrik Amritsar, ing wewengkon Punjab, India. Sensus padunung nalika taun 2001 nglapuraké gunggung padunung ing kutha Amritsar luwih saka 1.000.000 jiwa lan padunung ing saindhenging distrik nganti 3.096.077 jiwa luwih. Kutha Amritsar ana ing lor-kulon saka India, kanthi let watara 32 mil sisih wtan saka Lahore, Pakistan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Amritsar&oldid=972410"