Alter Egos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Alter Egos
Disutradarani Jordan Galland
Diprodhuseri
  • Dan Farah * Jordan Galland
Ditulis déning Jordan Galland
Dibintangi
Dimusiki Sean Lennon
Sinématografi Christopher LaVasseur
Dibesut déning Jordan Galland
Perusahaan
prodhuksi
  • Attic Light Films * Cloud 9 Film Partners * Off Hollywood Pictures * Offhollywood Digital
Dibabar déning
Tanggal metu
  • Juli 24, 2012 (2012-07-24) (Fantasia Film Festival)
  • Oktober 19, 2012 (2012-10-19) (United States)
Suwéné
77 minutes
Nagara United States
Basa Inggris

Alter Egos nggih punika filem independen saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel ing taun 2012. Filem punika kaarahaken déning[1] Jordan Galland. Piyambakipun ugi ngrangkep menangka panganggit skénario. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Dan Farah lan Jordan Galland. Wondéné musik dipungarap déning Sean Lennon. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Kris Lemche, Sean Lennon, Danny Masterson, lan Geneva Carr. Alter Egos dipundum déning SModcast Pictures lan Phase 4 Films.[2] Alter Ego kagiyaraken kaping pisan nalika adicara Fantasia Film Festival ing surya 24 Juli 2012. Lajeng dipunbabar kagem sagung pamirsa ing Amérikah Sarékat surya 19 Oktober 2012[3]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Bebungah[besut | besut sumber]

Filem Alter Egos kasil menangi bebungah "Best Narrative Feature" wonten pasanggiri Bay City Michigan's Hells Half Mile Movie Festival.[4]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Newman, Melinda (15 November 2011). "Rock royalty acts as one-man band". Variety. Dijupuk 8 May 2014. 
  2. McNary, Dave (16 July 2012). "Phase 4 nabs rights to ‘Alter Egos’". Variety. Dijupuk 8 May 2014. 
  3. Galkin, Alexandra. "Thursday Trailer Face-Off! Alter Egos vs. GI Joe: Retaliation". Interview Magazine. Dijupuk 8 May 2014. 
  4. "HHM 2012 Audience Awards". Hell's Half Mile Film & Music Fest. 22 October 2012. Dijupuk 8 May 2014. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]