Almost Christmas (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.

Almost Christmas nggh punika filem drama komedhi Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2016, kaanggit lan kaarahaken déning David E. Talbert. Wondéné ing sami maragani filem punika antawisipun Kimberly Elise, Mo'Nique, Nicole Ari Parker, Gabrielle Union, Keri Hilson, Jessie Usher, Danny Glover, Omar Epps, John Michael Higgins lan Romany Malco. Filem punika nyariyosaken babagan keluwargi ingkang mboten rukun, plesiran sesarengan ingkang kaping pisan, awit sénanipun sang ibu.[4][5][6][7]

Pamundhutan gambar filem punika kawiwitan ing surya 2 November 2015 wonten Atlanta, Georgia. Almost Christmas kaping pisan dipun puter ing Los Angeles surya 3 November 2016 lan kababar kagem sagung masyarakat Amérikah Sarékat wonten ing surya 11 November 2016 déning Universal Pictures. Filem ingkang ngasilaken arta langkung saking $38 yuta, punika pikantuk manéka pamuji lan kritik saking para kritikus filem.[8][9][10][11][12][13]

Cariyos[besut | besut sumber]

Walter (dipun paragani déning Danny Glover) punika pensiunan pekerja automotif ingkang kelangan éstrinipun. (Rachel Kylian), setunggal taun sadèrèngipun. Wonten dinten plesiran, piyambakipun nimbali sekawan putranipun ingkang sampun ngancik dhiwasa ugi sagung kaluwargi wonten griyanipun saperlu ngawontenaken pengetan tradhisional. Walter ingkang sèkèng mangertosi, puterinipun Rachel (Gabrielle Union) lan Cheryl (Kimberly Elise) sarta rayi jaleripun, Christian (Romany Malco) lan Evan (Jessie Usher) menawi pikantuk wekdal gangsal dinten sareng wonten griya ingkang sami, punika badhe ndadosaken pengetan Natal ingkang ngédab-édabi. Sasampunipun para putra-putri sami dugi, Walter mujudaken setunggalipun pengetan natal sinaosa mboten wonten sémahipun ingkang sadèrngipun sampun séda. Putranipun ingkang mbarep, Christian ingkang saweg ngawontenaken kampanye minangkani saget mlebet dados anggota legislatif, lan nggadhahi gegayuhan saget kempal kaliyan sagung kaluwargi. Christian kesah tebih saperlu nimbali para manajer kampanye, dados piyambakipun saget ngrampungaken pedamelanipun. Cheryl, setunggalipun dhokter lan putri mbarep dugi saperlu plesiran kaliyan sémahipun, Lonnie, pemain basket kawentar ingkang asring tandhing wonten manca negari, Croasia. Rachel ngupados maringi dhukungan dhumateng piyambakipun lan para putrinipun ingkang saweg badhé pegatan, kangmangka ugi saweg kuliyah wonten pawiyatan inggil ing Fakultas Hukum. Evan nggih punika pemain bal-balan ingkang tembé kemawon manton saking cidra ing pundhakipun. Nanging, nalika pelatihipun nimbali malih, piyambakipun malah ngadhepi perkawis babagan obat antinyeri.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Almost Christmas (12A)". British Board of Film Classification. November 21, 2016. Dijupuk November 21, 2016. 
  2. McNary, Dave. "Box Office: ‘Doctor Strange’ to Ward Off Newcomers ‘Arrival’ and ‘Almost Christmas’". Variety. Dijupuk November 9, 2016. 
  3. a b "Almost Christmas (2016)". Box Office Mojo. Dijupuk December 5, 2016. 
  4. Fleming Jr, Mike (April 27, 2015). "Universal & Will Packer Land David E. Talbert Spec ‘A Meyers Thanksgiving’; Eye Holiday 2016". deadline.com. Dijupuk November 8, 2015. 
  5. Lincoln, Ross A. (2016-04-13). "Universal Retitles Family Comedy ‘A Meyers Christmas’". Deadline. Dijupuk 2016-04-17. 
  6. "‘A Meyers Christmas’ Starring Gabrielle Union Open Casting Call in Atlanta". projectcasting.com. October 27, 2015. Dijupuk November 8, 2015. 
  7. "On the Set for 11/6/15: Emily Blunt and Luke Evans Start ‘Girl on the Train’, Brad Pitt Wraps ‘Lost City of Z’". ssninsider.com. November 6, 2015. Dijupuk November 8, 2015. 
  8. "Almost Christmas - Teaser (HD)". YouTube. Dijupuk 2016-04-17. 
  9. "'Doctor Strange' to hold off 'Arrival' and 'Almost Christmas' at the box office". Los Angeles Times. 
  10. "'Doctor Strange' to Repeat at #1 as 'Arrival', 'Almost Christmas' & 'Shut In' Hit Theaters". Box Office Mojo. 
  11. "Almost Christmas (2016)". Rotten Tomatoes. Dijupuk December 2, 2016. 
  12. "Almost Christmas reviews". Metacritic. Dijupuk November 16, 2016. 
  13. "CinemaScore". cinemascore.com. 
  14. Pedersen, Erik (October 26, 2015). "Kimberly Elise Is Wished ‘A Meyers Christmas’". deadline.com. Dijupuk November 8, 2015. 
  15. Busch, Anita (November 9, 2015). "Omar Epps Joins Universal Pictures’ Comedy ‘A Meyers Christmas’". deadline.com. Dijupuk November 17, 2015. 
  16. Ford, Rebecca; Kit, Borys (October 9, 2015). "Danny Glover to Star in 'A Meyers Christmas' (Exclusive)". hollywoodreporter.com. Dijupuk November 8, 2015. 
  17. Ford, Rebecca (November 17, 2015). "Romany Malco Joins 'A Meyers Christmas' (Exclusive)". hollywoodreporter.com. Dijupuk November 18, 2015. 
  18. Ford, Rebecca (October 27, 2015). "Mo'Nique Joins 'A Meyers Christmas' (Exclusive)". hollywoodreporter.com. Dijupuk November 8, 2015. 
  19. Pedersen, Erik (November 6, 2015). "Nicole Ari Parker Joins The Family For ‘A Meyers Christmas’". deadline.com. Dijupuk November 8, 2015. 
  20. "First Look Of J.B. Smoove, DC Young Fly, and Mo'Nique in 'Almost Christmas'". April 14, 2016. Dijupuk June 22, 2016. 
  21. Ford, Rebecca; Galuppo, Mia (October 5, 2015). "Gabrielle Union to Star in 'A Meyers Christmas' (Exclusive)". hollywoodreporter.com. Dijupuk November 8, 2015. 
  22. Fennel, Brittany (June 17, 2016). "Trailer For Star Studded Holiday Movie 'Almost Christmas'". jawbreaker.nyc. Dijupuk September 14, 2016. 
  23. Ford, Rebecca (October 22, 2015). "'Survivor's Remorse' Star Jessie Usher Joins 'A Meyers Christmas' (Exclusive)". hollywoodreporter.com. Dijupuk November 8, 2015. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]