Almazán

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Almazán, Spanyol
Almazán (Soria) Mapa.svg
Nagara Spanyol
Kommunitas Otonom Castile lan León
Provinsi Soria
Kuthamadya Almazán
Laladan
 • Gunggung 165 km2 (64 sq mi)
Cacah warga (2004)
 • Gunggung 5.755
 • Pepadhet 34,9/km2 (900/sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
Almazán

Almazán iku sawijining kuthamadya (municipality) dumunung ing provinsi Soria, Castile lan León, Spanyol. Miturut sènsus sing ndunungi taun 2004 Badan Statistik Nasional Spanyol (INE), kotamadya iki ndarbèni sing ndunungi 5,755 jiwa.

Cithakan:Kuthamadya ing Soria, Spanyol

Koordhinat: 41°29′N 2°32′W / 41.483°N 2.533°W / 41.483; -2.533