Almazán

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Almazán, Spanyol
Almazán (Soria) Mapa.svg
NagaraSpanyol
Kommunitas OtonomCastile lan León
ProvinsiSoria
KuthamadyaAlmazán
Laladan
 • Gunggung165 km2 (64 sq mi)
Cacah warga (2004)
 • Gunggung5.755
 • Pepadhet34,9/km2 (900/sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Almazán

Almazán iku sawijining kuthamadya (municipality) dumunung ing provinsi Soria, Castile lan León, Spanyol. Miturut sènsus sing ndunungi taun 2004 Badan Statistik Nasional Spanyol (INE), kotamadya iki ndarbèni sing ndunungi 5,755 jiwa.

Cithakan:Kuthamadya ing Soria, Spanyol

Koordhinat: 41°29′N 2°32′W / 41.483°N 2.533°W / 41.483; -2.533