Almazán

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Almazán, Spanyol
Almazán (Soria) Mapa.svg
Nagara Spanyol
Kommunitas Otonom Castile lan León
Provinsi Soria
Kuthamadya Almazán
Tlatah
 • Gunggung 165 km2 (64 sq mi)
Cacah jiwa (2004)
 • Total 5.755
 • Karapetan 34,9/km2 (900/sq mi)
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)
Almazán

Almazán iku sawijining kuthamadya (municipality) dumunung ing provinsi Soria, Castile lan León, Spanyol. Miturut sènsus padunung taun 2004 Badan Statistik Nasional Spanyol (INE), kotamadya iki ndarbèni padunung 5,755 jiwa.

Cithakan:Kuthamadya ing Soria, Spanyol

Koordhinat: 41°29′N 2°32′W / 41.483°N 2.533°W / 41.483; -2.533


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Almazán&oldid=998365"