Alan Dzagoev

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alan Dzagoev
Alan Dzagoev 2011.jpg
Nganggo seragam CSKA nalika taun 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Alan Yelizbarovich Dzagoev
Dhuwur 1.79 m (5 ft 10 12 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
CSKA Moscow
Angka 10
Karir nom
2000–2005 Yunost Vladikavkaz
2005 Konoplyov Academy
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006–2007 Krylia Sovetov-SOK 37 (6)
2008– CSKA Moscow 102 (26)
Tim nasional
2008– Rusia 18 (4)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:41, 24 March 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17:26, 1 March 2012 (UTC)

Alan Yelizbarovich Dzagoev (Rusia: Алан Елизбарович Дзагоев, lair ing Beslan, 17 Juni 1990; umur 28 taun). [1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Rusia