Alan Dzagoev

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Alan Dzagoev
Alan Dzagoev 2011.jpg
Nganggo seragam CSKA nalika taun 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Alan Yelizbarovich Dzagoev
Dhuwur 179 m (587 ft 3.2 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
CSKA Moscow
Angka 10
Karir nom
2000–2005 Yunost Vladikavkaz
2005 Konoplyov Academy
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006–2007 Krylia Sovetov-SOK 37 (6)
2008– CSKA Moscow 102 (26)
Tim nasioanl
2008– Rusia 18 (4)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:41, 24 March 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17:26, 1 March 2012 (UTC)

Alan Yelizbarovich Dzagoev (Basa Rusia: Алан Елизбарович Дзагоев, lair ing Beslan, 17 Juni 1990; umur 26 taun). [1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Rusia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alan_Dzagoev&oldid=1100846"