Alan Budikusuma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Alan Budikusuma Wiratama utawa Goei Ren Fang (Sajeroning aksara Tionghoa: 魏仁芳), (lair ing Surabaya, Jawa Wétan, 29 Maret 1968; umur 52 taun) ya iku mantan juru main badminton Indonesia uga tau dadi juwara ing bulu tangkis kathi pabgebtukan mendali emas sajeroning Olimpiade Barcelona 1992 ing nomer tunggal putra. Panjenengané pensiun saka donya bulu tangkis sabanjuré main ing Olimpiade Atlanta 1996.

Alan mangkubagya sajeroning kulawarga (jejodoan) déning Susi Susanti,uga menang tangkis sajeroning tetandhingan ing Olimpiade Barcelona.