Alan Budikusuma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Alan Budikusuma
Katerangan pribadi
Jeneng jangkep Alexander Alan Budikusuma Wiratama
Nagara  Indonésia
Dhuwur 1.79 m (5 ft 10 12 in)
Tangan sing dipigunakaké Kanan
Event Tunggal Pria
Medal record
Bulu tangkis Pria
Emas Olimpiade Barcelona 1992 Tunggal Putra

Alan Budikusuma Wiratama utawa Goei Ren Fang (Sajeroning aksara Tionghoa: 魏仁芳), (lair ing Surabaya, Jawa Wétan, 29 Maret 1968; umur 49 taun) ya iku mantan pamain badminton Indonesia uga tau dadi juwara ing bulu tangkis kathi pabgebtukan mendali emas sajeroning Olimpiade Barcelona 1992 ing nomer tunggal putra. Panjenengané pensiun saka donya bulu tangkis sabanjuré main ing Olimpiade Atlanta 1996.

Alan mangkubagya sajeroning kulawarga (jejodoan) déning Susi Susanti,uga menang tangkis sajeroning tethandingan ing Olimpiade Barcelona.

Cathetan suku[besut | besut sumber]