Alan Budikusuma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Alan Budikusuma Wiratama
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Alexander Alan Budikusuma Wiratama
Tanggal lair (1968-03-29) 29 Maret 1968 (umur 48)
Papan lair Surabaya
Dhuwur 179 m (587 ft 3.2 in)
Tunggal Pria
Negara Bendera_Indonésia Indonésia
Tangan sing dipigunaaké Kanan
Medal record
Bulu tangkis Pria
Emas Olimpiade Barcelona 1992 Tunggal Putra

Alan Budikusuma Wiratama utawa Goei Ren Fang (Jroning aksara Tionghoa: 魏仁芳), (lair ing Surabaya, Jawa Wétan, 29 Maret 1968; umur 48 taun) ya iku mantan pamain badminton Indonesia uga tau dadi juwara ing bulu tangkis kathi pabgebtukan mendali emas jroning Olimpiade Barcelona 1992 ing nomer tunggal putra. Panjenengané pensiun saka donya bulu tangkis sabanjuré main ing Olimpiade Atlanta 1996.

Alan mangkubagya jroning kulawarga (jejodoan) déning Susi Susanti,uga menang tangkis jroning tethandingan ing Olimpiade Barcelona.

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alan_Budikusuma&oldid=1100011"