Agrégat (komposit)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
10 mm graded crushed rock or aggregate, for use in concrete. Called "blue metal" in Australia.
20 mm graded aggregate.

Agrégat konstruksi, utawa kerep karan kanthi tembung "agrégat" waé, iku kategori sing jembar saka material coarse particulate sing dipigunakaké sajeroning konstruksi, kalebu pasir, gravel, watu belah, slag, beton daur ulang lan agrégat géosintètik. Agrégat iku bahan sing paling akèh ditambang ing donya.. Agrégat iku komponèn saka materia komposit kaya déné betn lan beton aspal; agrégat dadi panguwat kanggo nambah kakuwatan marang materil komposit.

Uga delengen[besut | besut sumber]

  • Agrégat (komposit)
  • Beton

Rujukan[besut | besut sumber]

===Cathetan suku

Rujukan umum[besut | besut sumber]