Adult World

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan


Adult World
Barkas:Adult World.jpg
Theatrical release poster
DisutradaraniScott Coffey
Diprodhuseri
  • Justin Nappi
  • Joy Gorman Wettels
  • Alex Goldstone
  • Kevin Turen
  • Manu Gargi
Ditulis déningAndy Cochran
Dibintangi
DimusikiBC Smith
SinématografiJames Laxton
Dibesut déning
  • Gina Hirsch
  • David Heinz
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningIFC Films
Tanggal metu
  • April 18, 2013 (2013-04-18) (Tribeca Film Festival)
  • Fèbruari 14, 2014 (2014-02-14) (United States)
Suwéné
97 minutes
NagaraUnited States
BasaInggris
Kalarisan$19,731[1]

Adult World nggih punika filem drama komedi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Scott Coffey adhedhasar saking skénario anggitanipun Andy Cochran. Wondéné para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Emma Roberts, Evan Peters, Armando Riesco, Shannon WOodward, Chris Riggi, lan Scott Coffey. Filem punika dipuntepangaken kaping pisanipun nalika adicara Tribeca Film Festival wulan April 2013. Salajengipun kababar winatesan miyos video on demand ing surya 14 February 2014 déning IFC Films.[2]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Pamundhutan gambar dipuncakaken udakara tigang peken ing wulan Februari lan Maret 2012 dumuning ing Syracuse, New York. Syracuse University, Carrier Dome, Little Italy, lan Clinton Square, ugi katingal wonten filem punika. Panganggit lan penyanyi saking Kanada Dan Boeckner nyokong wonten pandamelan filem punika kanthi nampilaken band Handsome Furs lan Divine Fits.[3]

Filem punika dipungiyaraken wonten adicara pahargyan Tribeca Film Festival surya 18 April 2013.[4] Mboten dangu sasampunipun, lajeng dipuntepangaken wonten IFC Films ingkang lajeng numbas hak pangeduman.[5] Kajawi punika, filem ugi kagiyaraken wonten adicara Syracuse International Film Festival surya 6 Oktober 2013[6] Adult World kababar kanthi winatesan miyos video on demand ing wiwit surya 14 Februari 2014.[2] Salajengipun kababar wonten Inggris surya 4 Agustus 2014 arupi DVD lan wonten Swèdhen ing surya 11 Mei 2015 ugi arupi DVD.[7]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Adult World". Box Office Mojo. Dibukak ing February 19, 2014.
  2. a b "Adult World - Discover the best in independent, foreign, documentaries, and genre cinema from IFC Films. - IFC Films".
  3. Herbert, Geoff (June 10, 2014). "Adult World' now on DVD: 11 fun facts about the movie filmed in Syracuse". The Post-Standard. Dibukak ing September 30, 2016.
  4. Kemmerle, Karen. "3 SOUND BITES FROM ADULT WORLD’S SCOTT COFFEY" tribecafilm.com. April 18, 2013.
  5. Siegel, Tatiana. IFC Films Nabs North American Rights to Emma Roberts Starrer 'Adult World'" May 9, 2013. Hollywood Reporter.
  6. Herbert, Geoff. "2013 Syracuse International Film Festival wraps tonight with 'Adult World' movie premiere" October 6, 2013.
  7. "Adult World (2013)" – via www.imdb.com.

Pranala njawi[besut | besut sumber]