Adriano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Adriano
Adriano Leite Ribeiro 01.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Adriano Leite Ribeiro
Dhuwur 189 m (620 ft 0.9 in)
Posisi main Striker
Katerangan klub
Tim saiki
AS Roma
Karir nom
1997–2000 Flamengo
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2000–2001
2001–
2002
2002–2004
2008
Flamengo
Internazionale
Fiorentina (loan)
Parma (loan)
Flamengo (loan)
45 (14)
97 (48)
15 0(6)
37 (23)
00 0(0)
Tim nasioanl
2000– Brasil 45 (27)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 3 April 2008.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 18 Juni 2008

Adriano utawa lengkape Adriano Leite Ribeiro lair tanggal 17 Februari 1982 ing Brazil, dhuwure ya iku 189 cm, éntuk julukan L'Imperatore (The Emperor).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Adriano&oldid=1082627"