Kabupatèn Acèh Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Aceh Utara)
Kabupatèn Acèh Lor
Lambang kab acehutara.png

Lambang Kabupatèn Acèh Lor
Lokasi Aceh Kabupaten Aceh Utara.svg

Peta lokasi Kabupatèn Acèh Lor
Koordinat : 5°00′N 96°45′E / 5.00°N 96.75°E / 5.00; 96.75
Motto: -
Provinsi Acèh
Kutha krajan Lhoksukon
Jembar 3477.92
Pedunung  
 · Cacahé 525785
 · Kapadhetan 152 jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 27
 · Désa/kelurahan 1160
Dhasar hukum -
Tanggal -
Dina dadi {{{hari jadi}}}
{{{kepala daerah}}} {{{nama kepala daerah}}}
Kodhe area telepon 0645
APBD {{{apbd}}}
DAU Rp. 440.366.137.000,-
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: http://www.acehutarakab.go.id/

Koordinat: 5°0′N, 97°12′E

Aceh Utara

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Acèh
Lambang Provinsi Nanggröe Aceh Darussalam

Kabupatèn: Acèh Kulon | Acèh Kidul-Kulon | Acèh Besar | Acèh Jaya | Acèh Kidul | Acèh Singkil | Acèh Tamiang | Acèh Tengah | Acèh Kidul-wétan | Acèh Wétan | Acèh Lor | Bener Meriah | Bireuen | Gayo Lues | Nagan Raya | Pidie | Pidie Jaya | Simeulue

Kutha: Banda Acèh | Langsa | Lhokseumawe | Sabang | Subulussalam

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia