About Fifty

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
About Fifty
Gambar:Fifty-nothing.jpg
Disutradarani Thomas Johnston
Diprodhuseri Ian Toporoff
Ditulis déning Martin Grey
Drew Pillsbury
Thomas Johnston
Dibintangi Wendie Malick
Martin Grey
Drew Pillsbury
Perusahaan
prodhuksi
Five-Oh Productions
Dibabar déning Screen Media Films
Tanggal metu
  • Januari 7, 2011 (2011-01-07)
Suwéné
119 minutes
Nagara United States
Basa Inggris

About Fifty (ugi misuwur kanthi sesirah Fifty-nothing) nggih punika filem sandiwara independen saking Amerika Serikat produksi taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Thomas Johnston. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario ingkang dipunbiyantu kaliyan Drew Pillsbury lan Martin Grey. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Ian Toporoff. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Wendie Malick, Michaela McManus, Anne-Marie Johnson, Jessalyn Gilsig, Martin Grey, Drew Pillsbury, lan Kathleen Noone.[1] About Fifty katepangaken kaping pisan surya 7 Januari 2011 nalika pahargyan Palm Springs International Film Festival. Miturut salah setunggalipun artikel ingkang kamot wonten kalawarta Variety 11 Oktober 2011, Screen Media Films numbas hak pangeduman filem punika, lan mbabar kanthi sesirah énggal About Fifty.[2][3]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Fifty-nothing Official website". May 4, 2011. 
  2. Rotten Tomatoes: About Fifty diakses 17 Mei 2019
  3. Metacritic: About Fifty diakses 17 Mei 2019

Pranala njawi[besut | besut sumber]