Wendie Malick

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wendie Malick, 2014

Wendy Malick (lair ing Amérika Sarékat, 13 Dhésèmber 1950; umur 68 taun) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]