Abab, Muara Enim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Abab, Muara Enim
Nagara Indonésia

Abab iku kacamatan ing kabupatèn Muara Enim, Sumatra Selatan.

Kabupatèn Muara Enim