Abab, Muara Enim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Abab, Muara Enim
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri16.12.04 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Muara Enim {{{nama dati2}}}]]

Abab iku kacamatan ing kabupatèn Muara Enim, Sumatra Selatan.

Kabupatèn Muara Enim