5 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 5 Mei)

5 Mèi punika dinten ingkang kaping 125 utawi 126 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

4 Mèi – 5 Mèi – 6 Mèi