4 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 4 Desember)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

4 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 338 utawi 339 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

3 Dhésèmber – 4 Dhésèmber – 5 Dhésèmber