4 Desember

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

4 Desember punika, dinten ingkang kaping 338 utawi 339 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 4 Desember ing Wikimedia Commons.
3 Desember – 4 Desember – 5 Desember
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=4_Desember&oldid=991130"