4 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 4 Desember)

4 Dhésèmber punika, dinten ingkang kaping 338 utawi 339 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

3 Dhésèmber – 4 Dhésèmber – 5 Dhésèmber