30 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 30 Mei)

30 Mei punika, dinten ingkang kaping 150 utawi 151 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

29 Mei - 30 Mei - 31 Mei