30 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 30 Mei)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

30 Mèi punika dinten ingkang kaping 150 utawi 151 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

29 Mèi-30 Mèi-31 Mèi