30 Mèi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka 30 Mei)

30 Mei punika, dinten ingkang kaping 150 utawi 151 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
29 Mei - 30 Mei - 31 Mei
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=30_Mèi&oldid=1061370"