26 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 26 Desember)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

26 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 360 utawi 361 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

25 Dhésèmber-26 Dhésèmber-27 Dhésèmber