1146

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taun: 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151
Dasawarsa: 1130-an  1140-an  1150-an
Abad: kaping 11  kaping 12  kaping 13
Kategori: Prastawa - Lair - Séda

Taun angka 1146 Masehi ing kalèndher Grégorius.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]