1150

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155
Dasawarsa: 1140-an  1150-an  1160-an
Abad: kaping-11  kaping-12  kaping-13
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1150 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1150&oldid=808423"