Windows 2.0

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Broom icon.svg

Artikel iki prelu dirapèkaké supaya miturut marang standhar Wikipédia
Ngrapèkaké artikel bisa arupa mérang artikel ing paragraf utawa wikifikasi artikel.
Sawisé dirapèkaké, tulung busaken pesen iki.

Windows 2.0
Part of the Microsoft Windows family
Windows 1.0 logo.png
Windows 2.0 screenshot.jpg
Screenshot Windows 2.0
Developer
Microsoft
Website http://www.microsoft.com/
Releases
Initial release 9 Desember 1987Cithakan:Sp[info]
Stable release 2.03 (1988)Cithakan:Sp[info]
Source model Tertutup
License MS-EULA
Preceded by Windows 1.0
Succeeded by Windows 2.1
Support status
Mboten didhukung

WIndows 2.0 iku sistem operasi versi loro berbasis Graphical User Interface (GUI), digawe karo Microsoft Windows tanggal 9 Desember 1987 amarga Windows 1.0 kurang sukses. Windows 1.0 kurang sukses amarga aplikasai sing ndhukung Windows 1.0.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Windows_2.0&oldid=830679"