Windows 3.0

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Windows 3.0
Part of the Microsoft Windows family
Windows 3.1 logo.jpeg
Windows 3.1 screenshot.gif
Screenshot Windows 3.0
Developer
Microsoft
Releases
Initial release 22 Mei 1990Cithakan:Sp[info]
Stable release 3.1 (20 Oktober 1991)Cithakan:Sp[info]
Source model Tertutup
License MS-EULA
Preceded by Windows 2.1
Support status
Mboten didhukung

Windows 3.0 iku sistem operasi versi telu, digawe Microsoft Corporation tanggal 22 Mei 1990. Sistem operasi iki sukses gedhe lan dadi saingan Macintosh lan Commodore Amiga. Windows 3.0iku berbasis Graphical User Interface (GUI). Sistem operasi iki nganggé prosesor Intel 80286 lan 80386.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Windows_3.0&oldid=840704"