Windows 1.0

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Broom icon.svg

Artikel iki prelu dirapèkaké supaya miturut marang standhar Wikipédia
Ngrapèkaké artikel bisa arupa mérang artikel ing paragraf utawa wikifikasi artikel.
Sawisé dirapèkaké, tulung busaken pesen iki.

Windows 1.0
Part of the Microsoft Windows family
Windows 1.0 logo.png
Windows 1.0 screenshot.jpg
Screenshot Windows 1.01
Developer
Microsoft
Website http://www.microsoft.com/
Releases
Initial release 20 November 1985Cithakan:Sp[info]
Stable release 1.04 (April 1987)Cithakan:Sp[info]
Source model Tertutup
License MS-EULA
Preceded by -
Support status
Mboten didhukung

Windows 1.0 iku sistem operasi versi kasiji ing donya sistim operasi berbasis Graphical User Interface(GUI), digawé karo Microsoft Corporation. Versi iki sajane diluncuraké tanggal 10 November 1983, nanging mboten pernah wetu ing pasar publik sadurungé November 1985, amarga akeh hambatané.

Windows 1.0 iku dudu paket sistem operasi GUI-contohe produk Apple yaiku Lisa lan Macintosh, nanging mung paket GUI tambahan sing berjalan ing dhuwur DOS, amarga iku, jeneng kodené Interface Manager. Windows 1.0 nganggé tampilan bitmap lan mouse kanggé ngoperasikaké Windows.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Windows_1.0&oldid=830527"