Wikimedia Commons

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Commons-logo-en.png

Wikimedia Commons (uga disebut "Commons" utawa "Wikicommons") iku papan panyimpenan gambar-gambar lan file-file multimédia kanthi lisensi bébas. Commons arupa proyèk saka Yayasan Wikimedia. File-file sing diamot bisa dipigunaaké kaya déné file-file sing diamot ing saben proyèk.

Proyèk iki diusulaké wulan Maret 2004 lan diluncuraké tanggal 7 September 2004. Sasaran utamané commons iku kanggo nghilangaké duplikasi file sing dumadi ing proyèk-proyèk Wikimedia sadurungé ana Commons. Fitur supaya bisa migunaaké file-file saka Commons saka kabèh proyèk Wikimedia diimplementasikké wulan Oktober 2004.[1]

Wikimedia Commons ora ngentuki pamotan file-file sing duwé hak cipta. Lisensi sing ditampa yaiku GNU Free Documentation License, lisensi Creative Commons kanthi tanpa watesa panggunaan lan domain umum.

Pirsanana uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikimedia_Commons&oldid=813889"