Wikiquote

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Logo WikiKutipan

KutipanWiki iku proyèk saduluré Wikipedia, migunaaké perangkat lunak MediaWiki sing padha. Arupa salah sawijining kulawarga proyèk bebasis wiki déning Yayasan Wikimedia. Dhasaré saka gagasan Daniel Alston lan diimplementasikké déning Brion Vibber, gol proyèk iki yaiku kanggo ngasilaké réferénsi wiyar kutipan sacara kolaboratif (kerja-bebarengan) saka wong-wong pinunjul, buku lan ungkapan, lan kanggo mènèhi detil bab wong-wong mau.

Awalé proyèk iki diciptaaké ing Basa Inggris, nanging ing wulan Juli 2004, akèh basa ditambahaké:

Sajarah[sunting | sunting sumber]

Pirsanana uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikiquote&oldid=813884"