Wikisource

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Logo Wikisource

Wikisource utawa SumberWiki, The Free Library ("Kapustakan Bébas"), iku sawijining proyèk Wikimedia sing tujuané mbangun sawijining kapustakan wiki kanthi isi bébas sing kapérang saka naskah-naskah sumber sepisanan (primary source), sarta terjemahan naskah-naskah sumber dhateng basa apa waé lan bahan-bahan pandhukungé. Alamaté ana ing www.wikisource.org. Versi basa Indonésia alamaté ing id.wikisource.org.

Wikisource awalé jenengé Project Sourceberg tanggal 24 November 2003 ing domain http://sources.wikipedia.org. Jenengé ganti dadi Wikisource tanggal 6 Desember 2003. Alamaté resmi dipindhahaké ing http://wikisource.org tanggal 23 Juli 2004 [1]. Wikisource kanthi basa Indonésia wiwit duwé subdomain dhéwé (sadurungé nggabung kaliyan Wikisource basa Inggris) tanggal 6 November 2005.

Pirsanana uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikisource&oldid=813885"