Wikinews

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Logo Wikinews

Wikinews iku sawijining wiki sing magepokan karo aktualitas utawa pawarta-pawarta sing isih anget utawa anyar. Kaya Wikipedia, situs iki uga dikelola déning yayasan Wikimedia.

Pirsanana uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikinews&oldid=820243"