Creative Commons

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Logo Creative Commons

Creative Commons (CC) iku sawijining organisasi nirlaba sing fokus kanggo njembaraké cakupan karya kreatif sing cumepak kanggo wong liya sacara legal kanggo dipigunakaké manèh lan dianggo bebarengan (di share). Organisasi iki wis nerbitaké sawetara lisènsi hak cipta sing dikenal kanthi jeneng lisensi Creative Commons. Lisensi-lisensi iki, gumantung endi sing dipilih, mbatesi mung siji (ora ana babar pisan) hak ing sawijining karya.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Creative_Commons&oldid=822628"