Thomas Arthur Steitz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Thomas A. Steitz

Lair 23 Agustus 1940 (umur 73)
Milwaukee, Wisconsin
Padunungan Amérika Sarékat
Kabangsan Amérika
Babagan Crystallography
Institusi Howard Hughes Medical Institute, Yale University
Misuwur amarga Bio-crystallography
Notable awards Bebungah Nobel bidang kimia (2009).

Thomas A. Steitz punika satunggiling profesor lan ahli biofisika molekuler lan biokimia saking Yale University, Amérika Sarékat. Thomas Steitz pikantuk bebungah Nobel kanggé bidang kimia taun 2009 sesarengan kaliyan Venkatraman Ramakrishnan lan Ada E. Yonath kanggé asil karya lan risètipun ngenani struktur lan fungsi ribosom.

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Thomas Arthur Steitz ing Wikimedia Commons.