Venkatraman Ramakrishnan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Venkatraman Ramakrishnan

Lair 1952
Chidambaram, Tamil Nadu, India
Padunungan Inggris
Kawarganegaraan Amérika Sarékat
Kabangsan Amérika Sarékat
Etnis Indian American
Babagan Biochemistry lan Biophysics lan Computational Biology
Institusi MRC Laboratorium Biologi Molekular, Cambridge, Inggris
Misuwur amarga Bio-crystallography
Notable awards Bebungah Nobel bidang kimia (2009).

Venkatraman (Venki) Ramakrishnan punika satunggiling ahli biologi saking Medical Research Council, Cambridge, Inggris. Venki Ramakrishnan pikantuk Bebungah Nobel salebetipun èlmu kimia taun 2009 sesarengan kaliyan Thomas A. Steitz lan Ada E. Yonath kanggé asil karyanipun ngenani struktur lan fungsi ribosom.

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]