Ada E. Yonath

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ada E. Yonath

Lair 22 Juni 1939 (umur 74)
Yerusalem
Padunungan Israel
Kabangsan Israel
Babagan Crystallography
Institusi Weizmann Institute of Science
Alma mater Hebrew University of Jerusalem, Weizmann Institute of Science
Misuwur amarga Cryo bio-crystallography
Notable awards Wolf Prize in Chemistry (2006), L'Oréal-UNESCO Award for Women in Science (2008), Bebungah Nobel bidang kimia (2009).

Ada E. Yonath punika direktur lan ahli Crystallograph / biologi molekuler saking Weizmann Institute of Science, Israel. Ada Yonath pikantuk bebungah Nobel kanggé bidang kimia taun 2009 sesarengan kaliyan Venkatraman Ramakrishnan lan Thomas A. Steitz kanggé asil karya lan risètipun ngenani struktur lan fungsi ribosom.

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ada_E._Yonath&oldid=822779"