Thabo Mbeki

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Thabo Mbeki
Thabo Mbeki

Mangsa jabatan
14 Juni 1999 – 25 September 2008
Pejabat sadurungé Nelson Mandela
Pengganti Kgalema Motlanthe

Wakil Présidhèn Afrika Kidul
Mangsa jabatan
1994 – 1999
Pengganti Jacob Zuma

Lair 18 Juni 1942 (umur 72)[1]
Idutywa, Queenstown, Transkei
Kabangsan Afrika Kidul
Partai pulitik ANC [2]
Pasangan Zanele Dlamini [2][3]

Thabo Mvuyelwa Mbeki,[1][2] KStJ[4] GCB (Gelar)[5] GCMG, OE[6] (lahir 18 Juni 1942)[1] iku Presiden Republik Afrika Kidul wiwit 14 Juni 1999-25 September 2008.[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Wikisource
Wikisource basa Inggris ndarbeni kaca perkawis



Sing mengku  sadurungé:
Ora ana, jabatan anyar
Wakil Présidhèn Afrika Kidul
Bebarengan Frederik Willem de Klerk

1994-1999
Diganti déning:
Jacob Zuma
Sing mengku  sadurungé:
Nelson Mandela
Présidhèn Afrika Kidul
19992008
Diganti déning:
Kgalema Motlanthe
Sing mengku  sadurungé:
Levy Mwanawasa
Ketua Uni Afrika
2002-2003
Diganti déning:
Joaquim Chissano


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Thabo_Mbeki&oldid=821285"