Selat Melaka

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Selat Melaka yaiku salah sijiné selat kang dumunung ing antarané Semenanjung Malaysia (Thailand, Malaysia, Singapura) lan Pulo Sumatra (Indonesia).(1°16′N 103°31′E / 1.267°N 103.517°E / 1.267; 103.517) uga (1°11.5′N 103°21′E / 1.1917°N 103.35°E / 1.1917; 103.35)ing(1°10′N 103°23.5′E / 1.167°N 103.3917°E / 1.167; 103.3917

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Selat_Melaka&oldid=884888"