Selat Melaka

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Selat Melaka misahake Sumtra ing bagean Kidul ing semenanjung Melayu ing Lor

Selat Melaka yaiku salah sijiné selat kang dumunung ing antarané Semenanjung Malaysia (Thailand, Malaysia, Singapura) lan Pulo Sumatra (Indonesia).(1°16′N 103°31′E / 1.267°N 103.517°E / 1.267; 103.517) uga (1°11.5′N 103°21′E / 1.1917°N 103.35°E / 1.1917; 103.35)ing(1°10′N 103°23.5′E / 1.167°N 103.3917°E / 1.167; 103.3917

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Selat_Melaka&oldid=830455"